Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής

 Σύμφωνα με την απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία όλων των βαθμίδων σε όλους τους Δήμους της  Αττικής και την Πέμπτη 27/1/2022 με στόχο την πρόληψη ατυχημάτων και την ασφάλεια των παιδιών. 

...............................................................................................................................................................

Σε συνέχεια του υπ.αριθμ. πρωτ. 91α/26-01-2022 εγγράφου του Γενικού Γραμματέα Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του ΥΠΑΙΘ Αλέξανδρου Κόπτση σχετικά με την τηλεκπαίδευση και τα sefl-test: 

- Την Πέμπτη, 27.1.2022 και την Παρασκευή 28.1.2022, σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί υποχρεωτικά τηλεκπαίδευση. Στις λοιπές περιοχές τα σχολεία θα λειτουργήσουν κανονικά.

- Σε κάθε σχολείο που επαναλειτουργεί μετά από αναστολή, οι μαθητές θα διενεργούν selftest πριν από την προσέλευσή τους στο σχολείο. Το επόμενο selftest θα διενεργείται την επόμενη προκαθορισμένη ημέρα (για προσέλευση Τρίτη – Παρασκευή).

- Υπενθυμίζεται ότι η τηλεκπαίδευση θα λειτουργήσει για όλες τις σχολικές μονάδες πρωινές ώρες (και της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης-εκτός των εσπερινών σχολείων).

Με εκτίμηση,

Τμ. Εκπαιδευτικών Θεμάτων
ΔΔΕ Ανατ. Αττικής







ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets