Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής

 

Ψυχολογική Υποστήριξη

Η κα Έφη Τσελίκη ανέλαβε ως αναπληρώτρια ψυχολόγος κλάδου ΠΕ23 στο πλαίσιο του προγράμματος «Υποστήριξη Σχολικών Μονάδων Α/Θμιας και Β/Θμιας Εκπαίδευσης από Ψυχολόγους και Κοινωνικούς Λειτουργούς», και θα συνεργάζεται με το 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών κάθε Τετάρτη, από τις 9.45 έως τις 13.45.

Στόχος του προγράμματος είναι η ψυχοκοινωνική υποστήριξη, ενημέρωση και συμβουλευτική καθοδήγηση για την ενδυνάμωση και στήριξη των μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων.

·   Οι μαθητές μπορούν να επισκέπτονται την ψυχολόγο τις διαθέσιμες ώρες για να συζητούν οποιοδήποτε θέμα τους απασχολεί, καθώς και να κλείνουν κάποιο ραντεβού κατόπιν συνεννόησης.

·      Γονείς και εκπαιδευτικοί μπορούν να επισκέπτονται την ψυχολόγο για θέματα σχετικά με τους μαθητές και τη σχολική τάξη αφού κλείσουν ραντεβού.

·     Ό, τι λέγεται κατά την επίσκεψη στην ψυχολόγο είναι μέσα στο πλαίσιο της εμπιστευτικότητας και δεν θα ειπωθεί σε άλλους γονείς ή μαθητές ή καθηγητές του σχολείου. Εξαιρούνται οι περιπτώσεις κινδύνου, για τις οποίες ενημερώνεται η διεύθυνση του σχολείου.

Η Η απουσία που θα προκύψει δικαιολογείται από την ψυχολόγο εφόσον ο μαθητής προσέλθει κανονικά στη συνάντηση.

ΣεΣε περίπτωση που κάποιος γονέας/κηδεμόνας δεν επιθυμεί το παιδί του να πραγματοποιεί ατομικές συναντήσεις με την ψυχολόγο, παρακαλείται να ενημερώσει την διεύθυνση του σχολείου.

Α  ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets