Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής

 

Αγαπητοί γονείς,

Α) τις Υπεύθυνες Δηλώσεις των γονέων (και των δύο γονέων) να τις φέρουν οι μαθητές στους υπεύθυνους καθηγητές των τμημάτων μέχρι την Δευτέρα 26/9/2023

(Α1-Αποκότου, Α2-Δουκουμετζάκης, Α3-Μαζαράκη, Α4-Μαζαράκη).

Η υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να συμπληρωθεί από τον κάθε γονέα χωριστά και σε αυτή θα δηλώνεται η νομιμότητα άσκησης της κηδεμονίας . Θα μου σημειώσετε στην μια από τις δυο Υπεύθυνες Δηλώσεις ποιός από τους δυο κηδεμόνες έχει τους κωδικούς TAXIS NET. Αυτός θα αναγραφεί πρώτος στην πλατφόρμα του σχολείου και θα λαμβάνει όλα τα μηνύματα. (ΕΚΤΥΠΩΣΤΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣ ΔΙΠΛΟΥΝ για τους δυο γονείς)


Β) ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ 
ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/9/2022

Για τους μαθητές και μόνο που χρειάζονται βοήθεια σε κάποια μαθήματα, το σχολείο παρέχει το πρόγραμμα της Ενισχυτικής Διδασκαλίας αμέσως μετά το σχολείο, στον χώρο του σχολείου. Τα μαθήματα αρχίζουν (με βάση τα προηγούμενα χρόνια τον Δεκέμβριο). Δηλώσεις συμμετοχής όμως γίνονται τώρα μέχρι την Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, στέλνοντας ο γονέας την παρακάτω δήλωση συμπληρωμένη με τα μαθήματα που ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει το παιδί του  (την φέρνει ο μαθητής στον Υπεύθυνο Καθηγητή της τάξης) . 

Σημειώνεται ότι η ενισχυτική διδασκαλία γίνεται μόνο για μαθήματα που αναγράφονται στην αίτηση και εφόσον συμπληρωθεί ικανός αριθμός παιδιών. Επίσης δηλώνετε μόνο τα μαθήματα που το παιδί σας χρειάζεται βοήθεια βάζοντας ένα Χ δίπλα από το μάθημα. 

 ΠΡΟΣΟΧΗ: ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΤΙΚΗ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΔΟΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΆΤΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 26/9/2022.


ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΤΥΠΩΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ BLOG ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ


ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets