Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής


 ΤΙΜΗ 

Σ'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΟΤΕΡΑ

ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ 


Στο 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών, στο Ολυμπιακό Χωριό,  σήμερα Παρασκευή 26/5/2022, μετά από πρόσκληση τηςΔιευθύντριας κας Πλατσή Μαριανθης, τιμήσαμε την μεγάλη αθλήτρια και την γυναίκα πρότυπο δύναμης ψυχής την Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου με αφορμή την ονοματοδοσία της αίθουσας εκδηλώσεων του σχολείου σε "Αίθουσα Ολυμπιονίκη Βούλας Πατουλίδου".
Παρόντες οι αντιδήμαρχοι Χριστίνα Κατσανδρή, Στάθης Τοπαλίδης καθως και ο Σύμβουλος Φυσικής Αγωγής κος Τσόνιας Σταύρος, αλλά και γονείς των μαθητών μοιραστήκαμε όλοι λίγο από την λάμψη αυτής της μεγάλης προσωπικότητας.  
Το σχολείο μας, πέρα από την ονοματοδοσία της αίθουσας πολλαπλών εκδηλώσεων, της επεφύλαξε μια έκπληξη.  Θεσμοθετήσαμε το Βραβείο Βούλας Πατουλίδου που θα απονέμεται κάθε χρόνο στον καλύτερο μαθητή με τις καλύτερες αθλητικές επιδόσεις και  ήθος. Έτσι σήμερα έγινε η πρώτη απονομή του βραβείου απο την κα Πατουλιδου στην μαθήτρια Ειρήνη Κράλη της Β  ταξης για τις επιδόσεις της στο άθλημα της Ρυθμικής Γυμναστικης.
Στόχος του σχολείου μας ήταν να γνωρίσουν οι  μαθητές μας μια μεγάλη αθλήτρια που ενέπνευσε τις νέες γενιές με τις νίκες της και την στάση ζωής. Τίποτα δεν χαρίζεται στη ζωή  αλλά κερδίζεται με κόπο, επιμονή και υπομονή.  
Συγχαρητήρια σε όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή.
                                                                                 Με εκτίμηση,
                                                                            Δρ Μαριάνθη Πλατσή

                                                             Δντρια του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών







ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets