Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής

 

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ 

ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

Παρασκευή 12/11/2021 τελευταία μέρα του πρόγράμματος ERASMUS + KA2  "From Barter to Bitcoin" είχαμε την χαρά και την τιμή να έχουμε στο σχολείο μας την Υφυπουργό Παιδείας κα Ζέττα Μακρή η οποία και συνεχάρη τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς για το έργο τους και την προσπάθεια που καταβάλουν να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν στους μαθητές. 

Το σχολείο μας τίμησαν επίσης με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Παιδείας κα Κατσανδρή Χριστίνα και η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αχαρνών κα Ευθυμιάδου Γεωργία. 

Η Υφυπουργός συναντήθηκε και συνομίλησε με την Διευθύντρια κα Πλατσή Μαριάνθη και με τους εταίρους του προγράμματος, με τον Διευθυντή του Ισπανικού σχολείου Juan Pedro Lopez Jorge , την Διευθύντρια του Πολωνικού σχολείου Potta Oursoula και την Υποδιευθύντρια του Βουλγάρικου σχολείου και τους συνεχάρη για την συνεργασία με το σχολείο μας. 

Οι μαθητές μας παρουσίασαν χορευτικά και στο τέλος γίναμε μια μεγάλη παρέα δίνοντας ραντεβού στην Πολωνία. 

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά του προγράμματος για την άριστη παρουσίαση του σχολείου μας, και στις καθηγήτριες κες Κεχαγιά Αικατερίνη, Βαλκάνου Σταυρούλα, Λούκου Τριανταφυλλιά, Μαζαράκη Θεοδώρα και τον κο Μπόκια Δημήτρη. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εκπαιδευτικούς του σχολείου που στηρίξανε την προσπάθεια των συναδέλφων τους. 

















ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets