Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής


 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Mε ιδιαίτερη χαρά και τιμή σας γνωστοποιούμε  ότι το σχολείο μας θα είναι ένα εκ των  σταθερών σημείων ψηφιακής εκπαίδευσης (hotspots)   μία εστία του προγράμματος :

 «Δράσεις ψηφιακής εκπαίδευσης και ψηφιακού εγγραμματισμού στην Περιφέρεια Αττικής», με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5067518 του Ε.Π. «Αττική 2014 – 2020».  

Κεντρικός στόχος του είναι η εκπαίδευση εκατό χιλιάδων ψηφιακά αναλφάβητων πολιτών μέσα από τη λειτουργία 100 σταθερών σημείων ψηφιακής εκπαίδευσης (hotspots) που θα δημιουργηθούν σε Διοικητικές Μονάδες της Περιφέρειας Αττικής και σε σχολεία. Για την υλοποίηση του θα υπάρξει στενή συνεργασία με την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνίων και Ταχυδρομείων ΕΕΠ και το Ελληνικό Κέντρο Ασφαλούς Διαδικτύου ΕΚΑΔ. 

Οι υπηρεσίες εκπαίδευσης θα παρέχονται στους πολίτες από εξειδικευμένα στελέχη και πιστοποιημένους εκπαιδευτές.

Αντικείμενο της εκπαίδευσης είναι η ανάπτυξη ικανοτήτων (αναζήτησης, διαχείρισης, οργάνωσης, αξιολόγησης κ.ά.) ώστε οι εκπαιδευόμενοι να κατανοούν το πλήθος των πληροφοριών διαμορφώνοντας μια νέα προοπτική στην αντιμετώπιση του ψηφιακού αναλφαβητισμού.

Ωφελούμενοι της δράσης είναι οι ψηφιακά αναλφάβητοι με έμφαση στις κοινωνικές ομάδες που εμφανίζουν σοβαρή υστέρηση στις ψηφιακές δεξιότητες, οι πολίτες που διαθέτουν τις βασικές δεξιότητες αλλά θέλουν να αναπτύξουν κριτικές ικανότητες στο διαδίκτυο .

   Ο σύνδεσμος όσον αφορά στη φόρμα εγγραφής εκδήλωσης ενδιαφέροντος των γονέων & κηδεμόνων σας καθώς και του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου μας 12 Γυμνασίου Αχαρνών είναι ο ακόλουθος: 

https://forms.gle/mXygaGMTaTSYXrtDA

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23/9/2021

Για πληροφορίες η διευκρινίσεις σχετικά με το πρόγραμμα ,μπορείτε να απευθύνεστε στην διευθυνση του σχολείου.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets