Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής

 


ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ
(ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 2/4/2021)

Γιορτάσαμε και θυμηθήκαμε με Α3, Γ1, Γ2, Β2, B1, A1, Γ3




 

 
 
Ακόμη μια γιορτή εξ αποστάσεως με τους μαθητές μας... Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου σήμερα (2.4.2021)!!! Βιντεάκια, κουιζάκια, φιδάκι, όλα "φόρος τιμής" για όσους λογοτέχνες και ποιητές μας συντροφεύουν στη ζωή μας...
 
Αν θέλετε κι εσείς να παίξετε ... (κάτι απλό, βασισμένο στην ύλη της Α' και Β' Γυμνασίου), πατήστε στις διευθύνσεις που ακολουθούν: 
 


Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΜΥΘΙΟΥ
Ο δρόμος του παραμυθιού είναι ένα τουριστικό αξιοθέατο. Ξεκινάει από την πόλη Hanau και τελειώνει στο βορρά της Γερμανίας. Έχει μήκος 600 χιλιόμετρα και συνδέει τις πόλεις στις οποίες έζησαν οι αδελφοί Γκριμ. Συνδέει όμως και τα τοπία που ήταν η έμπνευση και στα οποία εκτυλίσσονται τα παραμύθια. Ο δρόμος του παραμυθιού περνάει μέσα από φυσικά πάρκα και από τις πόλεις στις οποίες εκτυλίσσονται τα παραμύθια. Αυτές οι πόλεις αποτελούν θεματικούς σταθμούς. Γίνονται ξεναγήσεις, υπάρχουν εκθέσεις, μουσεία και δίνονται θεατρικές παραστάσεις. Ο δρόμος ιδρύθηκε το 1975 και αποτελεί μία ενδιαφέρουσα τουριστική πρόταση γιατί στο δρόμο του παραμυθιού τα παραμύθια ..... βιώνονται!


Ένα μεγάλο μπράβο στους μαθητές και τους καθηγητές κες Κεχαγιά, Παλούμπα, Βαλκάνου, Μπούσουλα. 

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets