Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΠΡΕΠΟΥΜΕ

Με μεγάλη χαρά σας ενημερώνουμε ότι το τμήμα της ζωγραφικής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων πήρε μέρος στην εκδήλωση του ΕΣΥΝ-ΚΕΘΕΑ ,  με αφορμή την ημέρα κατά των Ναρκωτικών η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αρχαίο Θέατρο Σοφοκλής. 
Οι μαθήτριες του τμήματος (Τσάκαλου Αμαλία, Λυριστή Κατερίνα , Παπαναστασίου Στέλλα, Πετρέα Μαρία, Δεβετζή Μαρία, Μαστρογιάννη Θεοδώρα Μπιρμπίλη Ειρήνη Τρέλλη Φωτεινή και η Στεφανοπούλου Θεοδώρα) έφτιαξαν έργα  με σκοπό να δείξουν τα αποτελέσματα από τη μάστιγα των Ναρκωτικών .Τα έργα αυτά είχαν τοποθετηθεί σε εμφανείς σημείο όπου οι επισκέπτες μπορούσαν να δουν και να θαυμάσουν. Υπενθυμίζουμε ότι στο τμήμα ζωγραφικής του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων συμμετέχουν και παιδιά από το Γυμνάσιο Θρακομακεδόνων , το Διαπολιτισμικό καθώς και από τα 26ο, 27ο, 29ο και 30ο  Δημοτικά Σχολεία Αχαρνών.

Επίσης στη  ίδια εκδήλωση πήρε μέρος και το τμήμα θεάτρου Σκιών, μια δραστηριότητα που γίνεται στη Νέα Γενιά  Ολυμπιακού Χωριού και οι "ηθοποιοί "αλλά και ο "δάσκαλος" είναι επίσης μαθητές του σχολείου μας . 
Τα παιδιά που συμμετείχαν είναι: Στεφανοπούλου Θεοδώρα, Μαριτίνα  Σπυριδωνίδη , Κατερίνα Λυριστή, Ειρήνη Μπιρμπίλη , Παπαναστασίου Στέλλα , Υακίνθη Στεφανίδη , Αναστασία Φλαμπουρη, Έφη Καραμπεσίνη, Σταύρος Σιβατζής . 

Νιώθουμε πολύ όμορφα που οι μαθητές του σχολείου μας ξεχωρίζουν και το 12ο Γυμνάσιο ακούστηκε και χειροκροτήθηκε !

Με εκτίμηση 
 
Το Δ.Σ 

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets