Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΜΑΘΗΤΩΝ

Στις 19 Μαϊου διοργανώθηκε στην αίθουσα εκδήλωσεων  του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών εκδήλωση για τη βράβευση των μαθητών που συμμετείχαν στο πρόγραμμα e1Twinning "Spielend neues lernen" με το οποίο κατέκτησαν το πρώτο Ευρωπαϊκό βραβείο στην κατηγορία των γερμανόφωνων  προγραμμάτων.

Στην εκδήλωση παρέστη η Σύμβουλος της γερμανικής γλώσσας κ. Σοφία Ιωαννίδου η οποία συνεχάρη τους μαθητές και την καθηγήτρια γερμανικών κ. Σταυρούλα Βαλκάνου  η οποία υπηρετεί στο 12 Γυμνάσιο Αχαρνών για την ξεχωριστή τους διάκριση.Επίσης παρευρέθηκαν η κ. Γεωργία Ευθυμιάδου, Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο δήμο Αχαρνών ,η κ. Χρύσα Βογιατζάκη , Αντιπρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης στο Δήμο Αρχαρνών , η κ. Αργυρώ Αλεξανδροπούλου, υποδιευθύντρια του 2ου Γυμνασίου Αχαρνών και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση του προγράμματος και μοιράστηκαν αναμνηστικά και μικρά δωράκια στους μαθητές από την καθηγήτρια τους και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων.

Επίσης οι μαθητές μας έκαναν μία μικρή παρουσίαση από την εκδρομή τους στο Λονδίνο η οποία πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος " Διαδρομές",  με υπεύθυνη καθηγήτρια την κ. Αθηνά Στακιά.



Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους παρευρισκομένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους.


ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets