Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής

Οι πρώτες μέρες της νέας χρονιάς...


Αγαπητοί μαθητές, αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,
Το κουδούνι της νέας σχολικής χρονιάς θα χτυπήσει την Παρασκευή, 11-9-2015, και ώρα 9:00 π.μ.,οπότε και στον αύλειο χώρο του σχολείου θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος Αγιασμός. Θα ακολουθήσει ομιλία της  εκπαιδευτικού κας  Αικατερίνης Θεοδώρου προς τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών της Α’ Γυμνασίου, ενώ ταυτόχρονα οι μαθητές της Α’ γυμνασίου χωρισμένοι σε δυο ομάδες θα ξεναγηθούν στους χώρους του σχολείου από τις εκπαιδευτικούς κα Αθηνά Στακιά και κα Μαρία Βασιλοπούλου. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθεί  η διανομή βιβλίων μόνο για τους  μαθητές της Β’ και Γ’ Γυμνασίου.  Οι μαθητές της Α΄γυμνασίου θα πάρουν τα βιβλία τους την Δευτέρα,14-9-2015.
Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν κανονικά τη Δευτέρα, 14-9-2015 οπότε και θα δοθεί προσωρινό πρόγραμμα στους μαθητές. Λόγω σύμπτυξης τμημάτων οι μαθητές της Β’ και Γ’ Γυμνασίου θα πρέπει να ενημερωθούν για το τμήμα στο οποίο ανήκουν από τις καταστάσεις που θα βρίσκονται αναρτημένες στον πίνακα ανακοινώσεων έξω από τα γραφεία του συλλόγου των Διδασκόντων.
Τη Δευτέρα, 14-9-2015, και ώρα 12:00μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των γονέων και κηδεμόνων της Α’ Γυμνασίου στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας.
Την πρώτη εβδομάδα, 14-17/9/2015, όλοι οι μαθητές θα σχολάνε  περίπου στις 11:45μ.μ..  Λόγω της προσωρινής μη λειτουργίας του κυλικείου του σχολείου, καλό είναι οι μαθητές να φέρουν μαζί τους το δεκατιανό τους.
 Την Παρασκευή,18/9/2015, και την Δευτέρα,21/9/2015, το σχολείο δεν θα λειτουργήσει λόγω εκλογών.
Πολλές ευχές για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!!!

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets