Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής

Ευρωπαϊκά Προγράμματα

Εκτός από το Comenius που έγινε στο σχολείο μας για δύο χρόνια και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία φέτος ,οι μαθητές μας είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν και σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα eTwinning και να συνεργαστούν με μαθητές άλλων χωρών.

Συγκεκριμένα οι καθηγήτριες:
κ. Σταυρούλα Βαλκάνου  δούλεψε με τους μαθητές της πάνω στο θέμα "Hobbys" δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές της να κάνουν εξάσκηση της Γερμανικής Γλώσσας μιλώντας και ανταλλάσσοντας απόψεις  για τις δραστηριότητες του ελεύθερου χρόνου τους.

κ. Ευτυχία Χρόνη δούλεψε με τους μαθητές της πάνω στο θέμα "Teenagers in Greece and Denmark" και οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εξασκήσουν την Αγγλική Γλώσσα δουλεύοντας με τους συνεργάτες τους

κ. Μαρία Βασιλοπούλου δούλεψε με τους μαθητές της πάνω στο θέμα "An Unexpected journey though our education" και στο θέμα "Harry Potter, the power of friendship" μαζί με την κ. Δέσποινα Σετάκη το οποίο  μπορείτε να απολαύσετε στο blog: http://ouretwinningharry.blogspot.gr/

Τα Ευρωπαϊκά προγράμματα eTwinning δίνουν την ευκαιρία στους μαθητές μας να επικοινωνούν και να συνεργάζονται με μαθητές του εξωτερικού αποκομίζοντας πολλά οφέλη. Εκτός από την εξάσκηση της ξένης γλώσσας σε αυθεντικό περιβάλλον, μαθαίνουν να δουλεύουν σε διαδικτυακές πλατφόρμες και να χρησιμοποιούν διαδικτυακά εργαλεία για την υλοποίηση των πολλών και ποικίλων δραστηριοτήτων.
Το Σχολείο μας ξεκίνησε τα προγράμματα eTwinning το 2012 και από τότε μέχρι σήμερα έχει υλοποιήσει 7 προγράμματα με μία πανελλήνια πρωτιά με το έργο "Sherlock Holmes".
Ευχαριστούμε πολύ όλους τους μαθητές μας που ανταποκρίθηκαν επάξια στις απαιτήσεις των προγραμμάτων αυτών και τους ευχόμαστε καλό και ξεκούραστο καλοκαίρι.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets