Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής

Ζητούνται νεαροί ηθοποιοί ...


Το σχολείο μας έλαβε μια επιστολή της κ. Ζαχαριάδου, βοηθού σκηνοθέτη η οποία παρατίθεται παρακάτω για όσους ενδιαφέρονται...

 Η επιστολή της κ. Ζαχαριάδου


Ονομάζομαι Ιφιγένια Ζαχαριάδου είμαι βοηθός σκηνοθέτη και έχω πάρει την επαφή σας από το φεστιβάλ Ολυμπίας .Γνωρίζοντας την καλλιτεχνική-κινηματογραφική σας δράση με τους μαθητές των  σχολείων μέσω του Φεστιβάλ Ολυμπίας θέλω να σας ενημερώσω και να ζητήσω την βοήθειά σας για την ταινία μεγάλου μήκους PARK(σενάριο-σκηνοθεσία: Σοφία Εξάρχου) η οποία βρίσκεται στο στάδιο αναζήτησης ηθοποιών.
 Πιο συγκεκριμένα, ψάχνουμε 10 αγόρια ηλικίας 11 έως 18 χρονών.
 Το σενάριο της ταινίας έχει ήδη συμμετάσχει στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης(Agora Market)όπου απέσπασε 2 βραβεία: το βραβείο του Γαλλικού Κέντρου Κινηματογράφου (CNC) για την ανάπτυξη του σχεδίου καθώς και το βραβείο της γαλλικής εταιρίας Initiative Films.
Στη συνέχεια το σενάριο της ταινίας συμμετείχε και στο Διεθνές Φεστιβάλ του Σαράγεβο, όπου απέσπασε το μεγάλο βραβείο της επιτροπής(Coproduction Development Award από το Eurimages) καθώς και  το βραβείο της Synchro Productions(Αυστρία).
 Τα γυρίσματα της ταινίας θα πραγματοποιηθούν το καλοκαίρι του 2014 . Το «Park», αφηγείται την ιστορία του Δημήτρη, ενός δεκαεξάχρονου παιδιού που ζει στο Ολυμπιακό Χωριό μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας, μετά από διαγωνισμό που μοίρασε κατοικίες μέσω κρατικού διαγωνισμού σε οικογένειες της εργατικής τάξης. Eργαζόμενος σε ένα μαρμαράδικο θα αναγκαστεί να βρεθεί σε ένα θέρετρο στη νότια πλευρά της Αθήνας, εκεί όπου θα ανακαλύψει πως όσο απομακρύνεται από το Χωρίο τόσο επιστρέφει χωρίς να το κατάλαβει σε αυτό.

Στοιχεία ταινίας
Park, ταινία μεγάλου μήκους  Σενάριο-σκηνοθεσία: Σοφία Εξάρχου
Παραγωγή: Guanaco & Bebenfilms  Παραγωγός: Αμάντα Λιβανού
Βοηθός σκηνοθέτη: Ιφιγένια Ζαχαριάδου
Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία στα παρακάτω links:
Αν πιστεύετε πως υπάρχουν μαθητές που θα ήθελαν να συμμετάσχουν
Και θα τους έδινε ένα ενδιαφέρον εξωσχολικό ερέθισμα η ταινία,
Θα μπορούσαμε να κάνουμε μια συνάντηση από κοντά για να γνωρίσετε την σκηνοθέτη Σοφία Εξάρχου και εμένα, και στη συνέχεια να ενημερώσουμε τους γονείς των μαθητών που πιστεύεται ότι θα τους ενδιέφερε η συμμετοχή σε μια δραστηριότητα σαν και αυτή ,και αν είναι σύμφωνοι  οι γονείς των παιδιών να πραγματοποιηθεί ένα casting στο γραφείο παραγωγής μας.
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ 6979808100 MAIL ΤΑΙΝΙΑΣ park@guanaco.gr

Όσα παιδιά ενδιαφέρονται μπορούν να φέρουν μέχρι την Παρασκευή αυτή (6-12) δήλωση χειρόγραφη από τους γονείς τους ότι τους επιτρέπουν να συμμετέχουν στα δοκιμαστικά αυτής της ταινίας αλλά και στην ταινία εφόσον επιλεχθούν. Η σκηνοθέτης θα έρθει στο σχολείο μας αυτό το Σάββατο για να δει από κοντά τα παιδιά γύρω στις 3 το μεσημέρι.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets