Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής

Κοινωνική Δράση

Θερμές ευχαριστίες στο Γυμναστήριο Curves Αμαρουσίου στη διεύθυνση, γραμματεία και κυρίως στα μέλη του που πήραν την πρωτοβουλία να μαζέψουν τρόφιμα και εδέσματα για τις οικογένειες των παιδιών του σχολείου μας. Θερμές ευχαριστίες και σε όμορους δήμους όπως και στους κύκλους προνοίας των Θρακομακεδόνων για την γλυκειά στήριξή τους σε κέικ στους μαθητές του σχολείου μας, ενισχύοντας την προσπάθεια παροχής πρωινού στους μαθητές μας.

Συμμετοχή καθηγητών σε σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Καθηγητές του σχολείου μας, κ. Θ. Ζάχος , κα. Τ. Λούκου, κα. Θ. Μαζαράκη, συμμετείχαν σε σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών της Δ/θμιας Δ/νσης Ε/σης Αν. Αττικής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 21/02/2012 στο 1ο Γυμνάσιο Παλλήνης, με θέμα: " Ατυχήματα στα σχολεία, επιδέσεις τραύματος, λιποθυμίες και αιμορραγίες".  Επιμορφωτής του σεμιναρίου ήταν ο κ. Π. Ζαχαρής μέλος του Ερυθρού Σταυρού.
Τις χρήσιμες γνώσεις και οδηγίες οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο εκπαιδευτικοί θα "μεταδώσουν" στην εκπαιδευτική και μαθητική κοινότητα του σχολείου μας με στόχο τη διαχείριση των σχολικών ατυχημάτων.

Ανακοίνωση Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων - Αποκριάτικο Πάρτι


Οι μαθητές και μαθήτριες του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών σε συνεργασία με το Σύλλογο γονέων & κηδεμόνων διοργανώνουν στις 18 Φεβρουαρίου Αποκριάτικο Πάρτι στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του σχολείου. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και λαχειοφόρος αγορά με πολλά δώρα που θα προσφέρουν οι επιχειρήσεις και τα καταστήματα της περιοχής. Η τιμή του λαχνού είναι 1 € και θα διατίθενται από τα μέλη του Δ.Σ. και το 15μελές του σχολείου. Η λίστα με τους τυχερούς λαχνούς και τα δώρα θα είναι αναρτημένη στον χώρο του σχολείου.












Τα έσοδα από την εκδήλωση θα διατεθούν για την τόνωση της Σχολικής κοινότητας.
Αύριο, Τρίτη 07/02/2012, το Σχολείο θα παραμείνει κλειστό με απόφαση της Δ/θμιας Δ/νσης Αν. Αττικής για τη διευκόλυνση συμμετοχής των καθηγητών στη τακτική εκλογοαπολογιστική γενική συνέλευση της ΕΛΜΕ.
Σήμερα, Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου, διακόπηκε η λειτουργία του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών, μετά την 2η διδακτική ώρα, λόγω καιρικών συνθηκών, με απόφαση του Δήμου Αχαρνών.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets