Animated School Pencil
https://www.facebook.com/12gymach
«Πολιτεία που δεν έχει σαν βάση της την παιδεία, είναι οικοδομή πάνω στην άμμο.», Αδαμάντιος Κοραής


 Σήμερα, Τρίτη 31 Ιανουαρίου, το 12ο Γυμνάσιο Αχαρνών θα παραμείνει κλειστό λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.
Η χιονισμένη Πάρνηθα, μάλλον, θα αποτελέσει αγαπημένο προορισμό για τους μαθητές μας, σήμερα. Προσοχή, όμως, για όποιους την επισκεφθούν γιατί οι παγίδες του πάγου είναι επικίνδυνες...  
20 Ιανουαρίου: Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών θα προσφέρει 16 βασιλόπιτες για τους μαθητές. Η κοπή τους θα γίνει στα τμήματα με συμμετοχή των καθηγητών. Επίσης, θα προσφέρει και μία μεγάλη βασιλόπιτα στο Σύλλογο Καθηγητών. Τους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους. 

Ποιοι θα κερδίσουν τα φλουριά και ποιο θα είναι το δωράκι τους; Θα το μάθουμε την Παρασκευή.
Συγχαρητήρια !!!
στον μαθητή της Α' τάξης του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών, Παπαθανάση Χρήστο, για την υποτροφία που κέρδισε στην συμμετοχή του σε διαγωνισμό, που διοργάνωσε το Βαρβάκειο Ίδρυμα  για το έτος 2011-2012, στα Μαθηματικά και την Νεοελληνική Γλώσσα. Μας έκανε όλους περήφανους.



Επιτέλους!!!
μετά από συνεχείς παρεμβάσεις καθηγητών, γονέων και μαθητών, συνεργεία του Δήμου Αχαρνών αποκατέστησαν τη θέρμαση των σχολικών αιθουσών και έτσι η εκπαιδευτική διαδικασία συνεχίζεται χωρίς εμπόδια μέσα στο ζεστό χώρο του σχολείου μας.
Χιόνια στην Πάρνηθα και τσουχτερό κρύο στην ευρύτερη περιοχή. Το χαμόγελο πάγωσε στα χείλη μαθητών και καθηγητών από το αβάσταχτο ψύχος που επικρατεί στις σχολικές αίθουσες του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών. Δυστυχώς, η έλλειψη θέρμανσης μας κάνει να μην μπορούμε να απολαύσουμε αυτό το μαγευτικό θέαμα....

Ευχές για το 2012.



Ο Σύλλογος Καθηγητών και η Διεύθυνση του 12ου Γυμνασίου Αχαρνών, εύχεται ο καινούργιος χρόνος να είναι δημιουργικός και χαρούμενος.

ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ..


Blogger Widgets Blogger Widgets